Nieuwjaarstoespraak 2019

Samenvatting van nieuwjaarstoespraak van 5 januari 2019 TV het Vennewater 

Op de nieuwjaarsreceptie hebben we met de aanwezige leden kort teruggeblikt op 2018 en de plannen voor 2019 toegelicht. In 2018 hebben wij gewerkt vanuit onze visie om gebruik te maken van talenten en krachten van de leden. We hebben veel ruimte, vertrouwen en verantwoordelijkheid gegeven aan diverse commissies en nieuwe initiatieven binnen de vereniging gestimuleerd en gefaciliteerd.

Wij blijven ook in 2019 de koers houden om een vereniging te worden die voor en door alle leden wordt vorm gegeven. Als bestuur willen in we 2019 onze energie stoppen in het verder zichtbaar maken van de vooruitgang bij TV het Vennewater. 2019 moet het jaar worden waarin we een moderne, transparante en vooral  toekomstbestendige vereniging neerzetten. De stappen die we daarin zetten zijn te volgen via de maandelijkse nieuwsbrief vanuit het bestuur.

Wij willen als bestuur voorkomen dat er opnieuw een situatie ontstaat waarbij veel werk op een beperkt aantal schouders terecht gaat komen. Anne en Jerry hebben er in de beginfase bewust voor gekozen om de kantinecommissie klein te houden en samen met het bestuur een aantal stappen te zetten. Het seizoen staat echter voor de deur en dan is een kantinecommissie van twee personen te klein. Verder hebben we ook nog behoefte aan vrijwilligers in de jeugdcommissie en  willen we van de komende clubkampioenschappen echt een feest laten maken. 

Om je actief in te zetten voor de vereniging hoef je niet  persé in een commissie toe te treden. Als bestuur hebben wij ook behoefte aan leden die op ad-hoc basis de handen uit de mouwen willen steken. 

In 2019 zullen er tennisbanen vervangen gaan worden. In de komende ledenvergadering, 19 maart, zullen wij de keuzes op basis van conclusies en aanbevelingen van een speciaal daarvoor ingestelde  commissie met de leden delen en in stemming brengen.

Het afgelopen jaar heeft het bestuur van TV het Vennewater, ondersteund door een aantal leden veel tijd en energie gestoken in een nieuwe website. Na omzwervende bewegingen en gedegen onderzoek hebben we gekozen voor een KNLTB platform. Dat heeft veel voordelen. Het is gekoppeld aan KNLTB club, ons ledenadministratiesysteem. Je kan straks bijvoorbeeld een baan afhangen via de site, een bardienst inplannen, de stand van de competitie makkelijk volgen. Ook mensen die lid willen worden kunnen dat via de site regelen (niet meer op de fiets naar Bert en Hanny ;-). 

Een toast op een nieuw sportief jaar waarin we velen als vrijwilliger kunnen toevoegen aan de diverse activiteiten heeft natuurlijk niet ontbroken.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo