Clinic Sjeng Schalken en open avond groot succes

23 september 2019


Maar liefst 38 jeugdleden stonden vrijdagavond 20 september te popelen om mee te doen aan de clinic van Sjeng Schalken. Ons jeugdlid Michelle Otto won de clinic voor de club met een kleurwedstrijd van de oranje competitie. 

Michelle die zelf al drie jaar tennist had in eerste instantie eigenlijk geen idee wie Sjeng Schalken was. Dat is inmiddels natuurlijk wel anders. Michelle - die in groep 8 van de Meander zit - houdt binnenkort zelfs een spreekbeurt over Sjeng Schalken. Uit handen van onze voorzitter Gert Jan van Steenis kreeg Michelle als dank een nieuwe set tenniskleding, die zij zelf heeft mogen uitzoeken bij Sporthuis Johan Jansen.

Dat de clinic en de open avond een groot succes waren, was duidelijk te zien aan de blije gezichten op - en langs - de baan. De deelnemers waren in verschillende groepen verdeeld, die elk op een andere baan werden uitgedaagd door onder andere trainers, onze clubkampioen en natuurlijk Sjeng. Uiteraard deed iedereen zijn/haar uiterste best om vooral bij Sjeng een punt te winnen. 

Als laatste speelde Sjeng een super tie-break tegen de huidige clubkampioen Chenaux Jonkhart. Chenaux stond zijn mannetje, maar moest in Sjeng toch zijn meerdere zien. Iets dat natuurlijk helemaal geen schande is. 

De avond was super verzorgd met gratis koffie en thee met wat lekkers en heerlijke hapjes verzorgd door een cateraar. Sporthuis Johan Jansen was in de kantine aanwezig met een uitgebreide collectie van Sjeng Schalken tenniskleding. Aanwezigen kregen op deze speciale avond maar liefst 20% korting op hun aankoop.

We kijken terug op een zeer geslaagde avond en willen de organisatie, alle vrijwilligers, deelnemers, publiek en natuurlijk ook Sjeng bedanken voor hun inzet en enthousiasme. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo