Corona Update #3: voorjaarscompetitie uitgesteld tot begin mei 2020

20 maart 2020


Het coronavirus heeft helaas het hele land in zijn greep. Het is erg onwezenlijk allemaal. In plaats van lekker tennissen in een ontluikend voorjaar hebben wij het tennispark moeten sluiten.

Van alle kanten krijgen wij heel veel informatie tot ons. Met betrekking tot TV Het Vennewater proberen wij het nieuws centraal te coördineren en gedoseerd te verspreiden, mocht dit nodig zijn! Dit kan zijn d.m.v. een nieuwsbrief, een bericht op de club-app, een nieuwsbericht op de website of een bericht op Facebook.

Wij zullen het park in optima forma voorbereiden voor het moment dat wij het kettingslot weer van het toegangshek mogen halen: de nieuwe TennisPro Vision banen worden volgende week vrijdag gekeurd en opgeleverd. Een heuglijk moment, dat helaas in kleine kring en in vreemde stilte zal plaatsvinden.

Verder lag het park er natuurlijk al mooi bij sinds de succesvolle open tennisdag van 8 maart jl. Veel nieuwe jeugdleden hebben zich aangemeld voor de proeflessen en wij hebben ook een flink aantal nieuwe leden mogen noteren voor de gratis 10-weekse introductiecursus. Welkom bij TV Het Vennewater allemaal! Zij staan te trappelen om met tennis te beginnen, maar moeten nog even geduld hebben. 

Hulde aan allen die het scholentennis en de open tennisdag tot een succes hebben gemaakt! 

Wij verwijzen graag naar deze link voor al het laatste nieuws van de KNLTB: Alle competitiewedstrijden zijn tot en met begin mei 2020 uitgesteld. Alle aanvoerders van de competitieteams zullen van de TTC nadere informatie ontvangen. Mochten er vragen zijn naar aanleiding van de KNLTB nieuwsbrief, kun je contact opnemen via [email protected]

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, versturen we weer een nieuwsbrief. Houd ook de website van onze vereniging in de gaten!

 

Tot slot wensen wij iedereen heel veel sterkte, gezondheid en wijsheid in de komende periode. Pas goed op jezelf en let op elkaar!

Mocht  je vragen hebben, naar aanleiding van dit bericht, kun je contact opnemen via [email protected]

Nieuwscategorieën Competitie Van het bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo