Corona Update #4: tennispark blijft nog gesloten tot 28 april 2020

04 april 2020


Het coronavirus houdt het hele land voorlopig nog flink in haar greep. De overheid heeft de maatregelen uitgebreid en de sportverenigingen blijven gesloten tot minimaal 28 april 2020 en evenementen voor grote groepen zijn tot 1 juni 2020 niet toegestaan. De KNLTB heeft nog geen beslissing genomen met betrekking tot de voorjaarscompetitie. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de voorjaarscompetitie begin mei van start zal gaan, maar de KNLTB wacht met haar beslissing daaromtrent tot de aangekondigde persconferentie van de overheid op 21 april 2020. Nog even afwachten dus.

Tot die tijd dus nog geen start van de zomerlessen, de 5 proeflessen voor de jeugd en de 10-weekse kennismakingscursus voor de volwassenen. Ook de clubladders kunnen tot nader order nog niet hervat worden.

Na deze periode
Achter de schermen werken wij een aantal scenario’s uit voor als wij weer naar buiten mogen. Scenario 1 gaat uit van een start per 1 mei. Bij scenario 2 gaat het seizoen van start vanaf 1 juni en bij het 3e scenario beginnen wij pas weer na de zomervakantie. Wat dat betekent voor de geplande evenementen als Tannes jeugd en Tannes culinair is niet duidelijk. Er wordt door ons ondertussen ook gekeken naar alternatieve data. In ieder geval is nu al wel duidelijk dat het jeugdkamp in het laatste weekend van mei geen doorgang kan vinden.

Ook goed nieuws: nieuwe banen goedgekeurd!
Alle banen worden in gereedheid gebracht voor de herstart van het tennisseizoen: de nieuwe TennisPro Vision banen zijn op woensdag 1 april goedgekeurd en zullen op maandag 6 april definitief opgeleverd worden. Op woensdag 8 april worden ook de kunstgrasbanen flink onder handen genomen tijdens het groot onderhoud.

Wij brengen het park tiptop in orde voor het moment dat wij weer naar buiten mogen. Ook maken wij plannen voor onderhoud aan ons clubhuis en de rest van het park. Zodra wij hulp kunnen gebruiken zullen wij ons zeker melden. Ook dan zullen wij ons natuurlijk houden aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Voor het laatste nieuws van de KNLTB verwijzen wij graag naar de website van de KNLTB

Tot slot wensen wij iedereen heel veel sterkte, gezondheid en wijsheid in de komende periode. Pas goed op jezelf en let op elkaar!
Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, kun je contact opnemen via [email protected]

 

Nieuwscategorieën Van het bestuur Tennisbanen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo