In memoriam: Brigitte Langedijk

12 november 2019


Brigitte Langedijk

 

 

Altijd de rust zelve, eerlijk en oprecht.

Ongeveer 35 jaar geleden lid geworden bij TV Het Vennewater. Je was lid bij Tennisvereniging HSV en op zoek naar leuke tennisvrienden en vriendinnen. Dit is een hele goede stap geweest, langdurige en waardevolle vriendschappen zijn gesloten.

Meedoen aan competities en toernooien, de Gemengd dubbel maakte als snel plaats voor de Damescompetitie. Jij overtuigde ons dat ook te doen. Maximaal 2 wedstrijden op een dag, gezellig met vriendinnen op pad. Tennis is een bijzaak.

Vele competitiedagen samen, in het voor- en najaar, zelfs een paar keer in de winter. Van Sleen tot Doetinchem, Van landelijk naar District, Van 6 wedstrijden naar 4. 

Van tegenstanders eiste je ook sportiviteit, anders liet je dat zeker wel blijken. 

Met je verwoestende forehand stond je graag op rechts. Wat was het een feestje om met je te dubbelen. Aan het net stond je er, langer dan mening tegenstander deed vermoeden. 

Naast je liefde voor het tennisspelletje, was je ook een goede organisator, nog maar net Senior lid werd je penningmeester van de jeugdcommissie bij HSV, regelde alle financiële zaken , maar ook alles omtrent jeugdactiviteiten. 

Jarenlang bij TV Het Vennewater in de Tannes Commissie, alles op een rijtje en aansturen waar nodig. 

Tot vorig jaar heb je met zoveel plezier getennist.

 

Nooit meer samen

Je tennisteam, Carla, Mirjam, Mandy, Nathalie en Inge. 

Nieuwscategorieën In memoriam

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo