Samenwerking TV Het Vennewater en Kinderfysiotherapie Nelissen: inzicht in tennisgerelateerde klachten

24 oktober 2019


Na de herfstvakantie gaat een mooie samenwerking van start tussen TV Het Vennewater en Kinderfysiotherapie Nelissen, die tevens als sponsor aan de vereniging verbonden is. De kinderfysiopraktijk met vestigingen in Heiloo en Limmen is gespecialiseerd in opgroeiende en sportende kinderen. 

Middels deze samenwerking willen beide partijen vooral preventief aan de slag met de jeugdleden, zodat klachten en blessures uitblijven. Is er sprake van een blessure of andere hinder, dan biedt de vereniging graag gespecialiseerde ondersteuning en begeleiding. Kinderfysiotherapiepraktijk Nelissen helpt de vereniging om inzicht te krijgen in specifiek tennisgerelateerde klachten. 

De kinderfysiotherapeut zal jeugdleden tot 12 jaar gaan screenen. De kinderen worden individueel geobserveerd, waarbij er wordt gekeken naar spierkracht, conditie en specifieke tennisvaardigheden. Dit gebeurt tijdens de reguliere tennistraining. Laat een kind een significant verschil zien t.o.v. leeftijdgenoten, biedt de kinderfysiotherapeut extra trainingen aan die plaats zullen vinden naast de reguliere tennistraining. Uiteraard word je geïnformeerd wanneer dit voor je kind van toepassing is. De extra training worden in principe vergoed door uw zorgverzekeraar. 

De vereniging en Kinderfysiotherapiepraktijk Nelissen denken met deze samenwerking een mooie extra dienst aan te bieden. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact op met onze voorzitter via [email protected].

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo