Baan huren voor niet-leden

Baan huren voor niet-leden

Voor iedereen die geen lid is, maar toch graag een keer wil tennissen is het mogelijk een baan te reserveren voor € 15 per uur. We gaan er van uit dat je zelf een racket en tennisballen hebt. 
Onze banen zijn eerst voor onze eigen leden beschikbaar, maar er zijn zeker ook mogelijkheden voor niet-leden om een balletje te slaan en een baan te huren.
 
Een baan huren kan onder voorbehoud:
  • overdag tot 19.00 uur
  • in het weekend
  • vrijdagavond 
Maandag tot en met donderdagavond tussen 19:00 en 22:00 uur zijn de banen bijna altijd in gebruik door onze eigen leden, dus dan is het reserveren van een baan voor niet-leden niet mogelijk. Dit geldt ook tijdens competitie, toernooien of evenementen. 
 
Om een baan te bespreken mail je tenminste een paar uur voordat je graag zou willen tennissen naar [email protected] met je telefoonnummer erbij. Iemand van de club neemt dan telefonisch contact met je op over het inplannen van een tennisbaan en de betaling daarvan. 

 

Losse baan huur aanvragen

 

 

Een keer kijken, meedoen of meer informatie over lid worden?

Wil je een keer komen kijken, een proefles nemen of een keer op een van onze racketochtenden of -avonden meedoen, dan ben je ook van harte welkom. Je kunt over onze mogelijkheden en vragen contact opnemen met één van onze bestuursleden via [email protected]

Overweeg je om lid te worden, neem dan contact op met [email protected] of ga naar onze pagina lidmaatschap.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052