Onze trainers

Onze trainers

Het Vennewater is trots op haar enthousiaste en betrokken gediplomeerde trainers van hoog niveau die al jaren verbonden zijn aan onze vereniging. Onze trainers brengen techniek, spelinzicht en tactiek bij, maar verliezen daarbij plezier zeker niet uit het oog. Tennisles kan zowel in groepsverband als individueel.

 

Mail onze trainers

 

Peter Bruin

Ik ben Peter Bruin, 57 jaar en geef al 36 jaar fulltime tennisles, waarvan nu 11 jaar bij TV het Vennewater.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Tennisbond en ik ben in het bezit van de licenties A (basis opleiding tennisleraar) en B (training geven op wedstrijdniveau). Jaarlijks volg ik, met collega-trainers, een trainerscongres om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op tennisgebied.

Van mijn 16e tot en met mijn 45e jaar heb ik wedstrijden gespeeld op categorie 3 niveau. Het hoogtepunt hierbij was om twee keer Nederlands kampioen te worden met mijn herenteam.

Tijdens mijn loopbaan heb ik op diverse clubs les gegeven en ben ik 10 jaar werkzaam geweest als bondstrainer van Kring West-Friesland. Ik heb daar gewerkt met talentvolle jeugdspelers.

Ik vind het vooral belangrijk dat spelers plezier en vertrouwen in hun tennisspel krijgen, waardoor zij vaker gaan spelen en op die manier hun niveau omhoog brengen. 

Hüseyin Diktaş

Ik ben In 1993 afgestudeerd aan het CIOS, met als hoofdkeuzevak tennis. Sindsdien geef ik fulltime tennisles. Tussen 1993 en 2000 was ik werkzaam bij 2 verschillende tennisscholen. Van 2000 tot 2007 was ik werkzaam voor de KNLTB als Kringtrainer voor district/kring Alkmaar. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij TV Het Vennewater.

Ik ben gespecialiseerd in het dubbelspel en speel zelf het liefst service-volley. In 2016, 2017 en 2018 hebben wij als team ons gekwalificeerd voor het EK voor 45+in Spanje. Momenteel ben ik ook actief in het herencompetitie 17+.

Tijdens mijn lessen besteed ik veel aandacht aan techniek, tactiek en voetenwerk. Daarnaast vind ik het belangrijk dat onze leerlingen actief zijn en met een lach de baan afkomen. Het maakt mij erg blij als ik samen met hen deze doelen heb kunnen bereiken. Door meer plezier in het tennissen gaan de kinderen meer vrijspelen en mee doen aan competitie en toernooien. 

Inge Weening

Ik ben Inge Weening- van Soest en ben sinds de oprichting van de club lid.

Ik heb mijn A en B licentie behaald op het CIOS in Overveen.
Naast een aantal uur training voor volwassenen, ben ik verantwoordelijk voor de kennismakings-cursus. Een 10 weekse cursus waardoor de nieuwe leden zich welkom voelen op de club en de beginselen van het tennisspel leren. Ik vind het leuk aan de basis te staan van hoe onze leden zich verder ontwikkelen.


Tennisles

Zin om tennislessen te volgen bij een van de trainers van TV Het Vennewater? Bekijk dan hier alle mogelijkheden:

 

Tennisles

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo