Onze trainers

Onze trainers

Het Vennewater is trots op haar enthousiaste en betrokken gediplomeerde trainers van hoog niveau die al jaren verbonden zijn aan onze vereniging. Onze trainers brengen techniek, spelinzicht en tactiek bij, maar verliezen daarbij plezier zeker niet uit het oog. Tennisles kan zowel in groepsverband als individueel.

 

Mail onze trainers

 

Peter Bruin

Ik ben Peter Bruin en geef al 39 jaar fulltime tennisles, waarvan nu 14 jaar bij TV het Vennewater.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Tennisbond en ik ben in het bezit van de licenties A (basis opleiding tennisleraar) en B (training geven op wedstrijdniveau). Jaarlijks volg ik, met collega-trainers, een trainerscongres om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op tennisgebied.

Van mijn 16e tot en met mijn 45e jaar heb ik wedstrijden gespeeld op categorie 3 niveau. Het hoogtepunt hierbij was om twee keer Nederlands kampioen te worden met mijn herenteam.

Tijdens mijn loopbaan heb ik op diverse clubs les gegeven en ben ik 10 jaar werkzaam geweest als bondstrainer van Kring West-Friesland. Ik heb daar gewerkt met talentvolle jeugdspelers.

Ik vind het vooral belangrijk dat spelers plezier en vertrouwen in hun tennisspel krijgen, waardoor zij vaker gaan spelen en op die manier hun niveau omhoog brengen. 

Hüseyin Diktaş

Ik ben In 1993 afgestudeerd aan het CIOS, met als hoofdkeuzevak tennis. Sindsdien geef ik fulltime tennisles. Tussen 1993 en 2000 was ik werkzaam bij 2 verschillende tennisscholen. Van 2000 tot 2007 was ik werkzaam voor de KNLTB als Kringtrainer voor district/kring Alkmaar. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij TV Het Vennewater.

Ik ben gespecialiseerd in het dubbelspel en speel zelf het liefst service-volley. In 2016, 2017 en 2018 hebben wij als team ons gekwalificeerd voor het EK voor 45+in Spanje. Momenteel ben ik ook actief in het herencompetitie 17+.

Tijdens mijn lessen besteed ik veel aandacht aan techniek, tactiek en voetenwerk. Daarnaast vind ik het belangrijk dat onze leerlingen actief zijn en met een lach de baan afkomen. Het maakt mij erg blij als ik samen met hen deze doelen heb kunnen bereiken. Door meer plezier in het tennissen gaan de kinderen meer vrijspelen en mee doen aan competitie en toernooien. 

Inge Weening

Ik ben Inge Weening- van Soest en ben sinds de oprichting van de club lid.

Ik heb mijn A en B licentie behaald op het CIOS in Overveen.
Naast een aantal uur training voor volwassenen, ben ik verantwoordelijk voor de kennismakings-cursus. Een 10 weekse cursus waardoor de nieuwe leden zich welkom voelen op de club en de beginselen van het tennisspel leren. Ik vind het leuk aan de basis te staan van hoe onze leden zich verder ontwikkelen.

Robert van der Velde

Ik ben Robert van der Velde, vader van een zoon en dochter en woon in Alkmaar. Waar ik in mijn jeugd eerst andere sporten heb beoefend, ben ik op mijn 17de begonnen met tennis en ik was gelijk verkocht! Inmiddels geef ik al 20 jaar met plezier tennisles aan zowel de beginnende tennisser als de ervaren toernooispeler.

Ik ben in het bezit van een A licentie. Bij verschillende tennisverenigingen heb ik tennislessen verzorgd, waarvan de laatste 15 jaar als hoofdtrainer bij tennisvereniging L.T.C de Zeswielen. Tijdens mijn lessen werken we aan de juiste techniek, tactiek maar bovenal zorg ik dat mijn leerlingen met veel plezier aan de lessen deelnemen.
Alle ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan neem ik mee naar mijn lessen. 

Sil Oudman

Mijn naam is Sil Oudman en Ik geef sinds 2016 tennisles. Daarvoor heb ik ruim 10 jaar als accountmanager gewerkt tot ik besloot om mijn passie te gaan volgen en voor tennis heb gekozen!  Ik heb dus bijna 6 jaar geleden een echte carrièreswitch gemaakt en heb daar nog geen moment spijt van gehad.

Ik heb de afgelopen jaren in Amsterdam les gegeven, woon nu in Limmen en vind het daarom ontzettend leuk dat ik bij TV Het Vennewater aan de slag kan! 

Tijdens mijn lessen geef ik graag in een hoog tempo les en vind ik het belangrijk dat mensen plezier hebben en met een lach van de baan stappen. Ik zie het als een uitdaging om zowel de jeugd als volwassenen op alle niveau’s beter te leren tennissen, waardoor er nog meer plezier wordt beleefd aan deze mooie sport. 


Tennisles

Zin om tennislessen te volgen bij een van de trainers van TV Het Vennewater? Bekijk dan hier alle mogelijkheden:

 

Tennisles

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo