Onze trainers

Onze tennistrainers

Het Vennewater is trots op haar enthousiaste en betrokken gediplomeerde trainers van hoog niveau die al jaren verbonden zijn aan onze vereniging. Onze trainers brengen techniek, spelinzicht en tactiek bij, maar verliezen daarbij plezier zeker niet uit het oog. Tennisles kan zowel in groepsverband als individueel.

 

Mail onze trainers

 

Peter Bruin

Ik ben Peter Bruin en geef al 40 jaar fulltime tennisles, waarvan nu 15 jaar bij TV het Vennewater.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij de Tennisbond en ik ben in het bezit van de licenties A (basis opleiding tennisleraar) en B (training geven op wedstrijdniveau). Jaarlijks volg ik, met collega-trainers, een trainerscongres om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen op tennisgebied.

Van mijn 16e tot en met mijn 45e jaar heb ik wedstrijden gespeeld op categorie 3 niveau. Het hoogtepunt hierbij was om twee keer Nederlands kampioen te worden met mijn herenteam.

Tijdens mijn loopbaan heb ik op diverse clubs les gegeven en ben ik 10 jaar werkzaam geweest als bondstrainer van Kring West-Friesland. Ik heb daar gewerkt met talentvolle jeugdspelers.

Ik vind het vooral belangrijk dat spelers plezier en vertrouwen in hun tennisspel krijgen, waardoor zij vaker gaan spelen en op die manier hun niveau omhoog brengen. 

Hüseyin Diktaş

Ik ben In 1993 afgestudeerd aan het CIOS, met als hoofdkeuzevak tennis. Sindsdien geef ik fulltime tennisles. Tussen 1993 en 2000 was ik werkzaam bij 2 verschillende tennisscholen. Van 2000 tot 2007 was ik werkzaam voor de KNLTB als Kringtrainer voor district/kring Alkmaar. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij TV Het Vennewater.

Ik ben gespecialiseerd in het dubbelspel en speel zelf het liefst service-volley. In 2016, 2017 en 2018 hebben wij als team ons gekwalificeerd voor het EK voor 45+in Spanje. Momenteel ben ik ook actief in het herencompetitie 17+.

Tijdens mijn lessen besteed ik veel aandacht aan techniek, tactiek en voetenwerk. Daarnaast vind ik het belangrijk dat onze leerlingen actief zijn en met een lach de baan afkomen. Het maakt mij erg blij als ik samen met hen deze doelen heb kunnen bereiken. Door meer plezier in het tennissen gaan de kinderen meer vrijspelen en mee doen aan competitie en toernooien. 

Inge Weening

Ik ben Inge Weening- van Soest en ben sinds de oprichting van de club lid.

Ik heb mijn A en B licentie behaald op het CIOS in Overveen.
Naast een aantal uur training voor volwassenen, ben ik verantwoordelijk voor de kennismakings-cursus. Een 10 weekse cursus waardoor de nieuwe leden zich welkom voelen op de club en de beginselen van het tennisspel leren. Ik vind het leuk aan de basis te staan van hoe onze leden zich verder ontwikkelen.

Sil Oudman

Mijn naam is Sil Oudman en Ik geef sinds 2016 tennisles. Daarvoor heb ik ruim 10 jaar als accountmanager gewerkt tot ik besloot om mijn passie te gaan volgen en voor tennis heb gekozen! Ik heb dus een echte carrièreswitch gemaakt en heb daar nog geen moment spijt van gehad.
Ik heb de afgelopen jaren in Amsterdam les gegeven, woon nu in Limmen en vind het daarom ontzettend leuk dat ik bij TV Het Vennewater aan de slag ben! 

Tijdens mijn lessen geef ik graag in een hoog tempo les en vind ik het belangrijk dat mensen plezier hebben en met een lach van de baan stappen. Ik zie het als een uitdaging om zowel de jeugd als volwassenen op alle niveau’s beter te leren tennissen, waardoor er nog meer plezier wordt beleefd aan deze mooie sport.

Emile Keyser

Mijn naam is Emile Keyser, ik woon sinds 2013 met mijn gezin in Heiloo. Ik ben geboren en getogen op Texel. Mijn beide ouders zijn sportinstructeur, dus al vanaf jongs af aan was ik regelmatig op en langs sportvelden te vinden. De tennisbanen lagen naast de middelbare school en toen is mijn liefde voor de sport ontstaan. Wat waren we fanatiek! Sommigen hebben misschien wel gehoord van ‘het Tesseltoernooi’ dat net zo’n cultstatus heeft als de Tannestoernooien op deze vereniging.

Sinds een aantal jaar ben ik (weer) lid bij TV Vennewater en sta ik regelmatig op de baan. Ik heb een aantal van jullie al lekker zien slaan. Het is een gezellige club met tal van activiteiten voor jong en oud en voor elk niveau. Ik vind het ontzettend leuk om het trainersteam te versterken en nog meer tennissers te leren kennen. Bij trainingen vind ik het allereerst belangrijk dat iedereen met plezier op de baan staat, daarnaast gaan we natuurlijk óók aan de slag met techniek en tactiek en alles wat tennis zo leuk maakt!

Maarten Berendsen

Vanaf het winterseizoen 2023/24 zal ik bij jullie vereniging les gaan geven. De 12 jaar hiervoor ben ik hoofdtrainer bij TPC Daalmeer. Hoewel ik hier met veel plezier werk is het voor mij ook tijd geworden voor een nieuwe uitdaging en kijk ik er naar uit om samen te werken met meerdere trainers op de club. Via het CIOS heb ik in 2007 mijn A- en B-licentie behaald en in 2021 ook mijn padel licentie A. Met veeI plezier geef ik op ieder niveau les, van de allerkleinsten tot volwassen, beginner – gevorderden, recreatief – talent en valide – mindervalide tennissers (rolstoel). Met rust en geduld probeer ik alles met een positieve blik te bekijken.

Samen met mijn partner Michelle woon ik in Alkmaar. Naast het lesgeven ben ik de rest van de dag bezig om leuke dingen te doen met onze zoon Maxim (2015), dochters Bo (2017) & Esmee (2019) en wandel ik graag met onze hond Jax. Verder kijk ik graag naar voetbal en probeer ik regelmatig op de racefiets te springen om met vrienden een mooie toertocht te maken.


Tennisles

Zin om tennislessen te volgen bij een van de trainers van TV Het Vennewater? Bekijk dan hier alle mogelijkheden:

 

Tennisles

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052