Padelles

Padellessen bij Het Vennewater

Wij hebben een samenwerking met padelschool Potjepadel; dit is een jong enthousiast team van padeltrainers dat op elk niveau padeltechnieken aanleert of verbetert. Ook vertellen de trainers tijdens de les wat je zoal kunt doen in bepaalde spelsituaties. Na een aantal lessen heb je al een goede basis om met een groepje te padellen. Potjepadel biedt verschillende lespakketten voor zowel jeugd als volwassenen.

Wil je kort kennismaken met padel, kies dan voor een clinic van een 1 uur.

Via Potjepadel zijn er lessen van 9 weken te volgen (voor zowel jeugd als volwassenen). Je leert meerdere padelslagen en technieken die je kunt toepassen tijdens het padellen en tijdens een padelwedstrijd. Ook krijg je meer inzicht in de posities en het gebruik van de wanden.

1 les duurt 60 minuten en wordt gegeven in een groepje van 4 personen. Het mooiste zou zijn dat je al zelf een groepje hebt waarmee je je kunt aanmelden, maar mocht dat niet lukken, kun je je evengoed inschrijven. Dit doe je via het inschrijfformulier op de site van Potjepadel.

 

            

 

Maak kennis met onze padeltrainers

 

Aanmelden/inschrijven padellessen

Check voor de meest actuele prijzen de website van Potjepadel.

Inschrijfformulier padelles

 

Vragen?

Wil je overleggen wat de lesmogelijkheden zijn zonder je direct in te schrijven neem dan contact op met Potjepadel via [email protected] of heb je nog andere vragen over lessen op onze club, kun je die stellen via [email protected].

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052