Tennisles

Tennislessen bij TV Het Vennewater

TV Het Vennewater biedt diverse mogelijkheden om tennisles te volgen.

 

Volwassenen

Een aantal weken voorgaand aan het nieuwe tennisjaar (dat van januari tot en met december loopt) en tijdens onze Open Tennis Dag kunnen nieuwe leden zich inschrijven voor een 10-weekse kennismakingscursus. Bij het afsluiten van een lidmaatschap mag je dan 10 weken gratis deelnemen aan deze introductielessen. Deze introductiecursus start ieder jaar in april. Je maakt kennis met tennis en leert andere nieuwe leden kennen. Aanmelden kan via onze trainer Inge Weening.

Ben je al langer lid en wil je graag les? Volwassenen worden ingedeeld in een trainingsgroepje van 50 minuten met 4 personen. Een duo training van 30 minuten is ook mogelijk. Volwassenen trainen het gehele jaar buiten en de lessen lopen voor volwassenen zonder opzegging door. (Dit geldt niet voor de jeugdlessen! Zij ontvangen na elk seizoen een nieuw aanmeldformulier.)

Voor vragen over bijvoorbeeld een geschikte groep kun je mailen met een van onze trainers: Peter Bruin, Hüseyin Diktaş of Inge Weening.

 

      

 

Maak kennis met onze trainers

 


Jeugd

Op onze open tennisdag kunnen kinderen ingeschreven worden voor een serie van 5 proeflessen voor € 10.

Heb je die gemist of wil je daar niet op wachten, dan kun je via een mail naar een van onze trainers (Peter Bruin of Hüseyin Diktaş) een afspraak maken voor een proefles.

We bieden les, competitie en activiteiten aan vanaf 6 jaar. Bij de reguliere lessen voor de jeugd wordt de lesgroep naar leeftijd en niveau ingedeeld. De jongste kinderen spelen op een aangepast en verkleind veld met zachte tennisballen. 

In de zomer wordt er buiten getraind en in de winter biedt TV Het Vennewater de jeugd ook de mogelijkheid om binnen training te volgen. Speciaal voor jonge kinderen is dit belangrijk omdat er veel aandacht kan zijn voor techniek zonder dat de kinderen het koud krijgen. De lesduur is 50 minuten of een uur in groepjes van 8 kinderen op 2 banen.

 

Lestarieven 2020-2021

De lestarieven gelden voor alle leden (jeugd en senioren) tenzij anders aangegeven. In de winter (oktober - maart) bieden wij de mogelijkheid voor de jeugd om binnen te trainen.

 

Zomer & winter - Buiten
Privé-les 1 pers. 25 min.   € 25 per les  
    50 min.   € 50 per les  
             
18 weken 1 pers. 25 min.   € 450 per pers.  
  2 pers. 50 min.   € 450 per pers.  
  3 pers. 50 min.   € 300 per pers.  
  4 pers. 50 min.   € 225 per pers.  
  8 pers. 50 min.   € 110 per pers. jeugd
Winter - Binnen
20 weken 8 pers. 50 min.  (2 banen) € 240 per pers. jeugd
  8 pers. 50 min. (1 baan) € 180 per pers. tenniskids

 

Tennisles - indeling

Indien de nieuwe indelingen van de tennislessen bekend zijn dan vind je deze op deze pagina

 

Aanmelden lessen

Wil je met de club overleggen wat de lesmogelijkheden zijn? Gebruik dan de onderstaande knop.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo