Kom jij ons helpen?

Kom jij ons helpen?

We organiseren sportieve en gezellige activiteiten waarbij je makkelijk contact maakt met andere leden zoals onze laddercompetities, clubkampioenschappen, racketavonden voor jeugd en volwassenen en open toernooien. TV Het Vennewater is een vereniging voor en door de leden en we zijn regelmatig op zoek naar leden die iets extra's voor de club willen betekenen. 

 

PR/ Communicatie

Ben je een enthousiast TV Het Vennewater lid en draag je de vereniging een warm hart toe? Als je het leuk vindt om met teksten bezig te zijn en/of je steentje bij te dragen aan de PR en communicatie van onze club dan horen we graag van je. Zeker wanneer je ook nog eens handig bent met Instagram en het leuk vindt om een Instagramaccount op te zetten én te onderhouden om onze activiteiten en evenementen van TV Het Vennewater onder de aandacht te brengen. Wij zijn blij met extra hulp. Je kan contact opnemen over de invulling met via [email protected]. 

Sponsoring

Ons tennispark, met de nieuwe wijken om ons heen, biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om sportief getint in de picture te komen. Wij hebben diverse sponsormogelijkheden. Ben je geïnteresseerd in exposure of om een sponsorrol te vervullen binnen de vereniging? Dan maken we graag een afspraak. Je kan mailen naar [email protected] Meer uitgrbreide informatie vind je in onze download 'sponsormogeljkheden' onderaan deze pagina.

Kantine commissie

We hebben een gezellig clubhuis, waar je altijd terecht kunt voor een drankje & hapje na een goed potje tennis. De kantine commissie vraagt om versterking! Geïnteresseerd in een flexibele of vaste rol? Laat het Anne of Jerry weten via [email protected].

Onderhoudscommissie 

Ons park en clubhuis ligt er mooi bij en dat gaat niet vanzelf. Daar wordt continue hard aan gewerkt door de onderhoudscommissie en andere vrijwilligers. Wil je nieuwe mensen leren kennen en je nuttig maken voor jouw club? Meld je aan bij de onderhoudscommissie! Ook als je “twee linkerhanden” hebt kan je helpen, want daar is speciaal gereedschap voor, dus iedereen die wil helpen is meer dan welkom! [email protected]

Commissieleden jeugd 

De jeugdcommissie organiseert zowel sportieve als leuke activiteiten voor de jeugd vanaf 6 jaar zoals de jeugladder, racketavond, competitietrainingen en een jeugdkamp. We zoeken hierbij extra handjes! Heb je interesse om bij te dragen aan onze jeugdactiviteiten, mail met [email protected].

Organisatie talent

Heb jij goede ideeën en wil je de handen uit de mouwen steken om die leuke ideeën te realiseren? Wij staan altijd open voor leden die graag een evenement of activiteit willen organiseren. 

Download: sponsormogelijkheden

sponsormogelijkheden-tvhetvennewater.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo