Kom jij ons helpen?

Kom jij ons helpen?

Een vereniging is zo goed en gezellig als haar vrijwilligers. TV Het Vennewater is een vereniging voor en door de leden. Regelmatig zijn we op zoek naar leden die iets extra's voor de club willen betekenen.

 

Commissieleden jeugd

Jeugd heeft de toekomst! Meld je aan voor deze enthousiaste commissie via [email protected] Wij hebben je hulp keihard nodig. 

Leden kantine commissie

De kantine commissie vraagt om versterking. Wij zoeken nog leden die ons willen helpen, bijvoorbeeld wanneer de bardiensten niet worden opgevuld of wanneer we extra handjes bij de clubkampioenschappen nodig hebben. Interesse? Mail naar [email protected].

Handige Henkies

Het clubgebouw wordt opgeknapt en opgefrist, om dit goed te continueren hebben wij extra mensen nodig. Daarbij is er altijd iets te doen op ons park of in het groen. Je bijdrage kunnen leveren? Mail met een van de bestuursleden via [email protected]. 

Organisatie talent

Heb jij goede ideeën en wil je de handen uit de mouwen steken om ze voor je club te realiseren? Wij staan altijd open voor leden die graag een evenement of activiteit willen organiseren. Mail met een van de bestuursleden via [email protected]. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo