Kom jij ons helpen?

 

Kom jij ons helpen?

We organiseren sportieve en gezellige activiteiten waarbij je makkelijk contact maakt met andere leden zoals onze laddercompetities, clubkampioenschappen, racketavonden voor jeugd en volwassenen en open toernooien. TV Het Vennewater is een vereniging voor en door de leden en we zijn regelmatig op zoek naar leden die iets extra's voor de club willen betekenen. 

Heb jij goede ideeën en wil je de handen uit de mouwen steken om die leuke ideeën te realiseren? Wij staan altijd open voor leden die graag een bijdrage willen leveren. Stuur je idee in via de ideeënbus op de homepage of geef bij de voorzitter aan via een mail naar [email protected] wat jij graag zou willen aan- of oppakken.

 

Sportief in beeld!

Ons tennispark, met de nieuwe wijken om ons heen, biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om sportief getint in de picture te komen. Wij hebben diverse sponsormogelijkheden. Ben je geïnteresseerd in exposure of om een sponsorrol te vervullen binnen de vereniging? Dan maken we graag een afspraak. Je kunt contact opnemen met onze sponsorcoördinator Sander Immink via 0650298477.


Download: sponsormogelijkheden

Sponsor mogelijkheden TV Het Vennewater.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo