Kom jij ons helpen?

 

Headhunters opgelet, we zoeken een nieuwe voorzitter!

Met het gereedkomen van de padelbanen, de jeugdbaan en de inschrijving van het 1000ste lid is er veel gebeurd de afgelopen jaren. Een mooi moment om het stokje over te dragen. Daarom zijn wij met z’n allen op zoek naar een nieuwe voorzitter. Ken jij of ben jij iemand die dit goed zou kunnen. Neem dan contact op via 0622476456. Of mail naar [email protected]

Wat doe je als voorzitter?
Als voorzitter geef je uitvoering aan het bij de ledenvergadering vastgestelde beleid en geef je leiding aan de vereniging. Je vertegenwoordigt de vereniging in- en extern.

Wat zijn de taken?
Samen met de secretaris en penningmeester vorm je het dagelijks bestuur. Je zit de bestuursvergaderingen voor en in samenwerking met de secretaris ben je verantwoordelijk voor de agenda. Je delegeert werkzaamheden (nieuwe werkzaamheden of buiten het standaardtakenpakket) naar de bestuursleden of vrijwilligers en ziet toe op de uitvoering en begeleidt bestuursleden bij de uitvoering van hun taken. Ook ben je eindverantwoordelijk voor de werkgeverstaken van de tennisleraren. Dit doe je samen met de trainerscoördinator. Na de maandelijkse bestuursvergadering kan de borrel niet ontbreken en is er binnen het bestuur aandacht voor elkaars lief en leed.

Kerncompetenties:
Teamleiderkwaliteiten · Delegeren · Stimuleren · Coördineren · Analytisch ingesteld · Communicatief vaardig · Scheidt hoofdzaken van bijzaken · Houdt het overzicht · Resultaatgericht

 

Kantine op zoek naar nieuwe frontman/frontvrouw

Sinds 2018 hebben (Anne, Jerry en later ook Dennis) het beheer van de kantine op zich genomen. Een nieuw toegangssysteem, cashless betalen en een andere opzet hebben ervoor gezorgd dat onze kantine vaker open is voor de leden en voor een stabiele omzet met gezonde marge welke ten goede komt aan onze vereniging. Graag zou Anne na 5 jaar het stokje willen overdragen aan een nieuwe frontman/frontvrouw voor de kantinecommissie. Hij blijft op de achtergrond werkzaamheden voor de kantine op zich nemen. Ken jij of ben jij iemand die dit goed zou kunnen? Neem dan contact op via 0641152875. Of mail naar [email protected]  

Wat doe je als kantine commissie frontman/vrouw?
Als frontman/frontvrouw ben je eerste aanspreekpunt aangaande kantine gerelateerde zaken. Je sluit aan bij de maandelijkse bestuursvergadering en zorgt er samen met de andere kantine commissieleden voor dat de kantine blijft draaien.  

Wat zijn de taken?
Samen met Dennis, Jerry en Anne vorm je de kantinecommissie en pak je zaken als: bardienstplanning, toegangsbeheer, coördinatie van schoonmaak, inkoop eten en drinken, afstemming met toernooien en competities, prijsbeleid, voorraadbeheer op. 


Kerncompetenties:
Aanpakker, communicatief vaardig en gezellig.

 

Onderhoudsvrijwilligers

We zoeken vrijwilligers die de eerste vrijdag van de maand van 14:00 tot 17:00 uur kunnen helpen met onderhoud op en rond de banen. Handje helpen? Mail naar [email protected]

 

Kom jij ons helpen?

We organiseren sportieve en gezellige activiteiten waarbij je makkelijk contact maakt met andere leden zoals onze laddercompetities, clubkampioenschappen, racketavonden voor jeugd en volwassenen en open toernooien. TV Het Vennewater is een vereniging voor en door de leden en we zijn regelmatig op zoek naar leden die iets extra's voor de club willen betekenen. 

Heb jij goede ideeën en wil je de handen uit de mouwen steken om die leuke ideeën te realiseren? Wij staan altijd open voor leden die graag een bijdrage willen leveren. Stuur je idee in via de ideeënbus op de homepage of geef bij de voorzitter aan via een mail naar [email protected] wat jij graag zou willen aan- of oppakken.

 

Sportief in beeld!

Ons tennispark, met de nieuwe wijken om ons heen, biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om sportief getint in de picture te komen. Wij hebben diverse sponsormogelijkheden. Ben je geïnteresseerd in exposure of om een sponsorrol te vervullen binnen de vereniging? Dan maken we graag een afspraak. Je kunt contact opnemen met onze sponsorcoördinator Sander Immink via 0650298477.


Download: sponsormogelijkheden

Sponsor mogelijkheden TV Het Vennewater.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052