Kom jij ons helpen?

 

Onderhoudsvrijwilligers

We zoeken vrijwilligers die de eerste vrijdag van de maand van 14:00 tot 17:00 uur kunnen helpen met onderhoud op en rond de banen. Handje helpen? Mail naar [email protected]

 

Kom jij ons helpen?

We organiseren sportieve en gezellige activiteiten waarbij je makkelijk contact maakt met andere leden zoals onze laddercompetities, clubkampioenschappen, racketavonden voor jeugd en volwassenen en open toernooien. TV Het Vennewater is een vereniging voor en door de leden en we zijn regelmatig op zoek naar leden die iets extra's voor de club willen betekenen. 

Heb jij talenten en goede ideeën en wil je de handen uit de mouwen steken om die leuke ideeën te realiseren? Wij staan altijd open voor leden die graag een bijdrage willen leveren. Laat het ons weten via dit Talenten formulier.

 

Sportief in beeld!

Ons tennispark, met de nieuwe wijken om ons heen, biedt jouw bedrijf de mogelijkheid om sportief getint in de picture te komen. Wij hebben diverse sponsormogelijkheden. Ben je geïnteresseerd in exposure of om een sponsorrol te vervullen binnen de vereniging? Dan maken we graag een afspraak. Je kunt contact opnemen met onze sponsorcoördinator Sander Immink via 0650298477.


Download: sponsormogelijkheden

Sponsor mogelijkheden TV Het Vennewater.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052