Maak kennis

Maak kennis met onze club

Tennisvereniging Het Vennewater werd opgericht op 18 februari 1976 en is gevestigd op sportpark Het Vennewater in Heiloo.

Je bent van harte welkom op ons mooie, groene en beschutte park waar je op onze 14 banen zowel recreatief als ook prestatief kunt tennissen en padellen. We beschikken over 5 kunstgras en 6 Pro vision en 3 padelbanen. Alle banen zijn voorzien van LED verlichting, zodat je ook ’s avonds kunt spelen.

TV Het Vennewater heeft een gezellig clubgebouw met een prachtig, deels overdekt terras met uitzicht op de banen.

De banen zijn omringd door bomen zodat er ook met harde wind prima gespeeld kan worden. 

Wil je een keer komen kijken, een proefles nemen of een keer op een van onze racketochtenden of avonden meedoen, dan ben je ook van harte welkom. Je kunt over onze mogelijkheden en voor al je vragen contact opnemen met één van onze bestuursleden via: [email protected].

Heb je genoeg informatie en wil je lid worden? Kijk dan hier.

 

Meer over onze visie en missie

 

 

Voor leden, door leden

Om als vereniging alles goed te laten verlopen zijn vrijwilligers onontbeerlijk. TV Het Vennewater is een vereniging voor de leden, door de leden. Onder het motto “vele handen maken licht werk” hoort bij het lidmaatschap ook een bijdrage aan het verenigingsleven zoals het begeleiden van jeugdteams, een deelname in één van onze commissies of het verrichten van bardiensten. Wil je ons helpen? 

 

De club zoekt jou

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052