Lidmaatschap tennis en padel

Lidmaatschap

Bij TV Het Vennewater bieden we 1 lidmaatschap waarmee je zowel tennis als padel kunt spelen!

Tennis en padel zijn sporten voor alle leeftijden en kunnen bij TV Het Vennewater op elk gewenst niveau beoefend worden. Je bent van harte welkom op ons mooie, groene en beschutte park waar je op één van de 14 banen zowel recreatief alsook prestatief kunt tennissen en padellen. We beschikken over 5 kunstgras en 6 Pro vision tennisbanen en 3 padelbanen.

Voor volwassenen staat recreatief spelen centraal, waarbij het in ruime mate mogelijk is om wedstrijdtennis en wedstrijdpadel te beoefenen door deelname aan de interne laddercompetitie, KNLTB competities en diverse toernooien. We organiseren ook nog voor de tennissers een racketochtend of -avond.

Padel is een laagdrempelig spelletje dat zowel voor beginners als gevorderden, jong en oud heel aantrekkelijk is. Het een sport die zich het best laat omschrijven als een combinatie tussen tennis en squash. Deze racketsport wordt gespeeld op een klein tennisveld omheind door een glazen wand en hekwerk met een speciaal padelracket. Het wordt hoofdzakelijk gespeeld in dubbelvorm, twee tegen twee.

Voor de jeugd bieden we veel plezier en ontspanning in tennis en padel. Voor de een is dat meer prestatiegericht dan de ander. Bij TV Het Vennewater is er veel voor de jeugd te doen.

 

Ik word graag lid, hoe werkt dat? 

Wanneer je lid wordt, ontvang je een ledenpas van de KNLTB, waarmee je een baan kunt afhangen via de website of de clubapp. Hoe je een baan af kunt reserveren is te lezen bij baan reserveren.

Door het ruime aanbod van tennisles bij een van onze eigen gediplomeerde trainers kan de tennisvaardigheid verder ontwikkeld worden. We maken je graag wegwijs bij onze club en vertellen je meer over onze faciliteiten. Mail voor een afspraak met één van onze bestuursleden via [email protected] of meld je direct aan via het aanmeldformulier.

De padellessen worden verzorgd door Potjepadel; een jong en enthousiast team van trainers dat op elk niveau padeltechnieken aanleert of verbetert. 

. 

 

Aanmeldformulier lidmaatschap

 

Opzeggen lidmaatschap 

Opzegging van het lidmaatschap moet vóór 31 december (dus voor aanvang van het nieuwe lidmaatschapsjaar) gemeld zijn aan de ledenadministratie ([email protected])

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052