Lidmaatschap

Lidmaatschap

Tennissen is een sport voor alle leeftijden en kan bij TV Het Vennewater op elk gewenst niveau. Je bent van harte welkom op ons mooie, groene en beschutte park waar je op één van de 12 kunstgrasbanen zowel recreatief alsook prestatief kunt tennissen. 

Voor senioren staat recreatief tennis centraal, waarbij het in ruime mate mogelijk is om wedstrijdtennis te beoefenen door deelname aan racketochtend- of avond, de interne laddercompetitie, KNLTB competities en diverse toernooien. 

Voor de jeugd bieden we veel plezier en ontspanning in tennis. Voor de een is dat meer prestatiegericht dan de ander. Bij TV Het Vennewater is er veel voor de jeugd te doen.

 

Ik word graag lid, hoe werkt dat? 

Wanneer je lid wordt ontvang je een ledenpas van de KNLTB waarmee je een baan kunt afhangen op het digitale afhangbord in ons clubgebouw. Ook is het mogelijk via deze website en de app de beschikbaarheid van de banen in te zien en een baan te reserveren.

Door het ruime aanbod van tennisles bij een van onze eigen gediplomeerde trainers kan de tennisvaardigheid verder ontwikkeld worden. We maken je graag wegwijs bij onze club en vertellen je meer over onze faciliteiten. Mail voor een afspraak met één van onze bestuursleden via info@tvhetvennewater.nl of meld je direct aan via het aanmeldformulier.

 

Aanmeldformulier lidmaatschapOpen tennisdag 10 maart 2019

Op de open tennisdag van tennisvereniging Het Vennewater zijn gratis tennisclinics te volgen voor volwassenen en jeugd, dus iedereen is welkom! 

Programma zondag 10 maart
Inloop met koffie en thee 11.00 – 11.30 uur
Jeugdclinic 11.30 – 12.30 uur
Tennisles volwassenen 11.30 – 12.30 uur

Tijdens de open dag bieden we speciale welkomst cadeau’s aan zoals: 

Voor volwassenen: gratis 10 weekse kennismakingscursus*
Voor jeugd: 5 proeflessen voor € 10 

Download onze informatiefolder met alle informatie over de Open tennisdag aanbiedingen hieronder. 

Algemene infofolder jeugd en senioren 2019.pdf

Vragen?

logo

E-mail

info@tvhetvennewater.nl

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo