Lidmaatschap

Lidmaatschap

Tennissen is een sport voor alle leeftijden en kan bij TV Het Vennewater op elk gewenst niveau. Je bent van harte welkom op ons mooie, groene en beschutte park waar je op één van de 12 banen zowel recreatief alsook prestatief kunt tennissen. Sinds eind 2019 beschikken we over 6 kunstgras en 6 Pro vision banen.

Voor volwassenen staat recreatief tennis centraal, waarbij het in ruime mate mogelijk is om wedstrijdtennis te beoefenen door deelname aan racketochtend- of avond, de interne laddercompetitie, KNLTB competities en diverse toernooien. 

Voor de jeugd bieden we veel plezier en ontspanning in tennis. Voor de een is dat meer prestatiegericht dan de ander. Bij TV Het Vennewater is er veel voor de jeugd te doen.

 

Ik word graag lid, hoe werkt dat? 

Wanneer je lid wordt, ontvang je een ledenpas van de KNLTB, waarmee je een baan kunt afhangen op het digitale afhangbord in ons clubhuis. Ook is het mogelijk via deze website en de club-app de beschikbaarheid van de banen in te zien en een baan te reserveren.

Door het ruime aanbod van tennisles bij een van onze eigen gediplomeerde trainers kan de tennisvaardigheid verder ontwikkeld worden. We maken je graag wegwijs bij onze club en vertellen je meer over onze faciliteiten. Mail voor een afspraak met één van onze bestuursleden via [email protected] of meld je direct aan via het aanmeldformulier.

 

Aanmeldformulier lidmaatschap

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052