Clubladder

Clubladders tennis en padel

Tennissen is een sportieve en gezellige manier om in conditie te blijven. De online clubladder bij TV Het Vennewater is een leuke en snelle manier om (nieuwe) tennis- of padelmaatjes te ontmoeten en/of vaker tennis en padel te spelen. Het leuke van de ladder is dat je wedstrijden speelt tegen iemand van je eigen niveau. 

Hoe werkt het?

Met de actieve clubladder van SportconneXions gaat alles vanzelf: Elke 1, 2 of 4 weken (naar keuze) worden spelers op basis van positie, resultaten en beschikbaarheid gekoppeld.

De clubladder is er bij tennis zowel voor enkel- als voor dubbelspelers. Voor de jeugd hebben we alleen een clubladder voor enkel spelers. De clubladder padel voor dubbelspelers is nieuw toegevoegd.

Bij aanmelding geef je aan hoe vaak je wilt spelen, op welke momenten van de week je beschikbaar bent en wat je niveau is.

Iedere twee weken start een nieuwe ronde, tussentijds instromen is altijd mogelijk. Via de app “clubladder” of het aanmeldformulier clubladder tennis (enkel) , clubladder tennis (dubbel)  of het aanmeldformulier clubladder padel (dubbel) kun je je aanmelden voor deelname aan een interne laddercompetitie bij TV het Vennewater. Dit geldt ook voor jeugdleden. Die melden zich ook aan via de app ‘clubladder’ of het aanmeldformulier jeugd clubladder

Meld je aan en binnen 2 weken speel je met iemand van jouw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over. 

 

Info Clubladder enkel

 

Info Clubladder dubbel / mix

 

Info Clubladder jeugd

 

Info clubladder padel

 

 

Uitslagen en actuele stand ladder

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052