Clubladder

Clubladder

Tennissen is een sportieve en gezellige manier om in conditie te blijven. De online clubladder bij TV Het Vennewater is een leuke en snelle manier om (nieuwe) tennismaatjes te ontmoeten en je speelt wedstrijden tegen iemand van je eigen niveau. 

Hoe werkt het?

Met de actieve clubladder van SportconneXions gaat alles vanzelf: Elke 1, 2 of 4 weken (naar keuze) worden spelers op basis van positie, resultaten en beschikbaarheid gekoppeld.

De clubladder is er zowel voor enkel- als voor dubbelspelers. Voor de jeugd hebben we een clubladder voor enkel spelers. 

Bij aanmelding geef je aan hoe vaak je wilt spelen, op welke momenten van de week je beschikbaar bent en wat je niveau is.

Iedere twee weken start een nieuwe ronde, tussentijds instromen is altijd mogelijk. Via de app “clubladder” of het aanmeldformulier clubladder kunnen volwassenen zich aanmelden voor deelname aan een interne laddercompetitie bij TV het Vennewater. Dit geldt ook voor jeugdleden. Je kan je aanmelden via de app ‘clubladder’ of het aanmeldformulier jeugd clubladder

Meld je aan en binnen 2 weken speel je met iemand van jouw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over. 

 

Info Clubladder enkel

 

Info Clubladder dubbel / mix

 

Info Clubladder jeugd

 

 

 

Uitslagen en actuele stand ladder

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052