Contributie

Contributie

Het merendeel van de contributie wordt op basis van leeftijd vastgesteld. Er zijn daarnaast nog enkele categorieën met een eigen tarief; zo kennen wij:

  • een gezinskorting van € 20 voor het vierde en elk volgende lid uit een gezin. 
  • een gereduceerd tarief voor studenten
  • een winter- of competitielidmaatschap

TV Het Vennewater berekent geen inschrijfgeld voor nieuwe leden. Bij aanmelding in de loop van een kalenderjaar berekenen wij een pro rata contributie (wanneer er geen gebruik gemaakt wordt van speciale aanbiedingen).

Alle leden van TV Het Vennewater kunnen gebruik maken van zowel onze tennis- als padelbanen. Er is maar één soort lidmaatschap. 

Voor het verenigingsjaar 2024 gelden de volgende lidmaatschappen opgedeeld in leeftijdscategorieën van de KNLTB en daarbij behorende contributie-tarieven (inclusief KNLTB lidmaatschap):

 

Lidmaatschap Leeftijd 2024
Senior* >= 27 jaar € 175
Jonge senior en student* 18 t/m 26 jaar € 90
Junior 11 t/m 17 jaar € 90
Tenniskid t/m 10 jaar € 53
Competitielid   € 90
Winterlid (oktober t/m maart)   € 90
Zomerlid (juni, juli, augustus)   € 53
Donateurschap    € 27
     
Let op: Eventuele opzeggingen moeten vóór 31 december gemeld zijn aan de ledenadministratie ([email protected])

 

* Senioren, jonge senioren en studenten hebben de zelfde rechten en plichten, maar leden van 18 t/m 26 jaar betalen een lagere contributie.  


Onze vereniging

Onze vereniging wordt door de leden voor de leden gedragen. Hieruit ontstaan mooie initiatieven zoals de succesvolle laddercompetitie, racketavonden en interne en externe toernooien. Het onderhoud van ons park en het clubgebouw hoort hier ook bij. Wij vragen daarom ieder lid vanaf het jaar dat je 19 jaar wordt per jaar 2 kantinediensten te draaien van een paar uur. Je kunt de vereniging ook op een andere manier helpen. Bijvoorbeeld schoonmaken of onderhoud aan het clubgebouw.  Mocht je geen tijd hebben en je (kantine)dienst liever afkopen, zijn de kosten € 53 op jaarbasis.

 

Bekijk hier wat je zoal voor de vereniging kunt doen

 

Bardienst inplannen

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052