Padelcompetitie informatie

Padelcompetitie informatie

De KNLTB organiseert diverse padelcompetities. Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid door samen met een team de baan op te gaan, maar je kunt jezelf daarnaast ook verder ontwikkelen als padelspeler door de wedstrijden die je speelt. Hiermee kun je je padelrating proberen te verbeteren! In de competitieteams doen zowel mannen als vrouwen mee. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. Je speelt dubbelpartijen tegen andere (mix)teams. Wil je alleen met dames spelen dan is er een aparte damescompetitie.

Padelcompetitie

De KNLTB biedt het hele jaar padelcompetities aan. Er is een voorjaars-, zomer-, en najaarscompetitie (5 speelrondes) en een wintercompetitie van 7 speelrondes.
Er is competitiemogelijkheid op vrijdagavond (vanaf 15 jaar), zaterdag en zondag (alle leeftijden). De damescompetitie vanaf 15 jaar is op vrijdagavond, zaterdag of zondag. 

  • Voorjaarscompetitie (april & mei)
  • Zomercompetitie (juni & juli)
  • Najaarscompetitie (september & oktober)
  • Wintercompetitie (november t/m februari)

Algemene informatie KNLTB competitie


Aanmelden padelcompetitie

Wil jij ook padelcompetitie spelen? Of je nu beginner bent of gevorderd, doe gezellig mee! Er zijn namelijk vele vormen van competitie bij TV Het Vennewater. Hoe meer er gespeeld wordt, hoe gezelliger het is en daarbij ontwikkel je ook nog meer je padelvaardigheden. Op de informatiepagina van de knltb vind je alle informatie over competitievormen en soorten competitie.


Inschrijven

Als je je wil inschrijven kan dat bepaalde weken in het jaar. Wanneer dit is komt op onze site te staan, zet hiervoor de meldingen aan van de clubapp. 
Wil je uitleg, aanvullende informatie of heb je vragen? Neem dan zeker even contact op met een van de Vereniging Competitie Leiders, zij kunnen je verder helpen bij het selecteren van een competitie die bij jou past.
Ingrid Dekker (padelcompetitie) via [email protected]  | 06-23042579

Info en inschrijven padelcompetitie


Aanvoerder

Per team is er een aanvoerder. De aanvoerder ontvangt voorafgaand aan de competitie alle informatie van de competitieleider over de competitie en deelt dit met zijn of haar team.


Nog geen team?

Heb je nog geen team? We zoeken graag een geschikt team voor je. Ook kun je je aanmelden als invaller. Zo kan het zijn dat je incidenteel wordt benaderd door een team om hen te helpen.


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052