Competitie informatie

Competitie informatie

TV Het Vennewater heeft een zeer divers competitieaanbod. Er wordt gespeeld op regionaal en landelijk niveau, voor elke leeftijd en voor elke sterkte. Spelen in teamverband zorgt voor een extra dimensie bij tennis. Door veel wedstrijden te spelen kun je je verder ontwikkelen, maar competitie biedt ook veel gezelligheid. Dus ook als je nieuw lid bent is het leuk om competitie te gaan spelen.

 

Competitievormen

Competitievormen senioren georganiseerd vanuit de KNLTB:

  • Voorjaarscompetitie
  • Najaarscompetitie
  • Regio Winter Buiten Competitie (RWBC)

Algemene informatie KNLTB competitie

 

Competitie-onderdelen

Denk je er over om competitie te gaan spelen? Je kunt kiezen voor een dames, heren of gemengd team. Wil je alleen dubbel? Dat kan ook! Onze vereniging competitieleider kan je er meer over vertellen; ttc@tvhetvennewater.nl

De competitie telt 7 speeldagen in het voorjaar die in april beginnen. De najaarscompetitie kent ook 7 speeldagen en begint in september. We spelen bij TV Het Vennewater, afhankelijk van de competitievorm op woensdag, donderdag, vrijdag overdag en/of ‘s avonds, zaterdag overdag en/of ‘s avonds en zondag overdag.

Klik hier voor meer informatie over de voorjaarscompetitie en speeldata en download de instructies 'competitie 2020' onderaan deze pagina met de informatie om je in te schrijven.

 

Actuele stand competitie

De actuele stand van de teams van TV Het Vennewater in de diverse competities en klasses is te vinden op de homepage en op deze pagina.


Nog geen team?

Heb je nog geen team? We zoeken graag een geschikt team voor je. Ook kun je je aanmelden als invaller. Zo kan het zijn dat je incidenteel wordt benaderd door een team om hen te helpen.

 

Start competitie

Per team is er een aanvoerder. De aanvoerder ontvangt voorafgaand aan de competitie alle informatie van de competitieleider over de competitie en deelt dit met zijn of haar team.

Wil je ook competitie spelen, laat het ons weten! Deelname aan de competitie wordt gecoördineerd door de vereniging competitieleider te bereiken via: ttc@tvhetvennewater.nl

We wensen alle teams weer veel speelplezier en gezelligheid!


Jeugdcompetitie

Competitievormen voor de jeugd vanuit de KNLTB zijn er in de vorm van districts- en landelijke competitie voor ieder lid en op eigen niveau. Meer informatie hierover kan je vinden op de KNLTB en site van tenniskids.

KNLTB competitie   Tenniskids competitie

 

Competitie teams jeugd

TV Het Vennewater doet uiteraard ook mee met een groot aantal teams! Dit vergroot het speelplezier en kinderen worden door het spelen van competitie enthousiast en gemotiveerd om meer te gaan tennissen. 

Alle jeugdteams spelen op zondag. Je ontvangt informatie hoe en wanneer je je kunt aanmelden voor de voorjaars- en/of najaarscompetitie via de jeugdcompetitie commissie. Ook kun je altijd je trainers vragen over welke competitievorm geschikt is voor jou. Wil je meedoen? Laat het ons weten via jeugd@tvhetvennewater.nl

 

Competitie voorbereiding

Per team wordt een aanvoerder aangewezen. De aanvoerder ontvangt voorafgaand aan de competitie alle informatie van de jeugd-competitieleider en deelt dit met zijn of haar team. Omdat de teams thuis en uit spelen is er in ons clubgebouw altijd een host-ouder aanwezig om de teams te ontvangen en te begeleiden. De indeling hiervan staat in de competitiebescheiden. Als je host-ouder bent kun je in het host-ouder document alles lezen over wat je moet doen.

Voorafgaand aan de competitie zorgen de trainers ervoor dat je goed voorbereid kunt beginnen aan de wedstrijden en alles weet over de telling. Ook interessant voor ouders!

Wil je gedurende het seizoen weten hoe je team ervoor staat? Kijk dan op mijnknltb.toernooi.nl

We wensen al onze jeugd teams heel veel leuke en sportieve wedstrijden! 

 

 

Vragen?

logo

E-mail

info@tvhetvennewater.nl

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo