Actief en Sociaal: Oldstars padel kick-off bij Het Vennewater

02 juni 2024

Dinsdag 28 mei was de kick-off van Oldstars padel. Vijfendertig enthousiaste 55+’ers verzamelden zich voor een sportieve ochtend onder de inspirerende begeleiding van Koen de Jong van het Ouderenfonds en padeltrainer Jasper Dekker van Potjepadel.

Het Oldstars-programma begon met een warming-up waarbij de deelnemers op speelse wijze hun spiergroepen trainden, gericht op de bewegingen die nodig zijn voor padel. Na deze energieke start was het tijd om de padelrackets op te pakken en, voor sommigen voor het eerst, de padelkooi te betreden. Padel is een toegankelijke sport en zorgt voor veel plezier en leermomenten bij de spelers.

Na de intensieve sessie volgde de traditionele 'derde helft', waarbij de deelnemers in de kantine konden napraten en genieten van een kop koffie. Dit sociale aspect is een belangrijk onderdeel van Oldstars padel, waar ontmoeten van anderen en het samen actief zijn centraal staat.

Voor degene die interesse heeft om fit te blijven, padel te spelen en mensen te ontmoeten: meld je snel aan voor Oldstars Padel op www.potjepadel.nl/events
Dit event vindt iedere dinsdagochtend plaats onder leiding van Potjepadel en het Ouderenfonds.

Nieuwscategorieën Padel

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052