Extra informatie bardiensten 2019

03 maart 2019

Met het succes van de clubladder en andere initiatieven afgelopen jaar is het doordeweeks een stuk drukker op onze club geworden.  
 
Om de kantine maximaal open te kunnen stellen voor onze leden hebben we dit jaar gekozen om niet standaard alle diensten dubbel in te roosteren. Op de drukke momenten is er gekozen om diensten te laten overlappen. Daarnaast is er bij toernooien een dubbele barbezetting aanwezig in verband met de drukte.
 
We hebben we een bardienst rooster kunnen maken waarop de kantine zoveel mogelijk open is en leden op meer dagen kunnen genieten van een drankje en een hapje voor en na de tennis. Wanneer iemand tijdens een bardienst in zijn eentje dienst heeft vragen we leden, om op drukke momenten, even bij te springen. 

Leden kunnen, op de dag dat zij bardienst hebben, met hun KNLTB pas het rolluik bij de kantine openen en sluiten. Op het moment dat het rolluik gesloten is, is het alarm automatisch geactiveerd.

Informatieavonden kantinediensten
Op maandag, dinsdag en donderdagavond zijn de leden van de  kantinecommissie beschikbaar om nadere informatie te vertrekken over het vervullen van een bardienst. 
Zij willen graag weten wie gebruik van wil maken van deze instructie, dus graag even aanmelding hiervoor via [email protected] 

Nieuwscategorieën Huishoudelijke mededelingen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052