Inplannen van je kantinediensten

26 februari 2020

Het is vanaf heden weer mogelijk om je op te geven voor kantinediensten. Via deze website (bij 'mijn club')  of via de knltb clubapp kan je een kantinedienst inplannen.

Wijzigingen t.o.v. 2019
In 2019 hebben we een nieuwe opzet van kantinediensten geprobeerd. Dit verliep niet geheel vlekkeloos en daarom hebben we in 2020 een andere opzet.

Doordeweekse diensten
Op doordeweekse dagen in het seizoen zijn er ochtend- en avonddiensten. Tijdens de ochtenddiensten sta je met zijn tweeën. In de avonddiensten is er maar één persoon gepland, dit is gedaan omdat we iedere avond vaste ploegjes hebben die bij kunnen springen en af kunnen sluiten.

Competitie diensten
Tijdens de voorjaars- en najaarscompetitie zijn er diensten in de weekenden. Deze diensten zijn voor 2 personen.

Toernooi diensten
Tijdens toernooien is er een speciale planning. Ben je een harde werker en wil je graag tijdens een toernooi bardienst draaien en sta je nog niet op de planning mail dan naar [email protected] dan nemen we dit mee in de planning.

Schoonmaak diensten
Dit jaar zijn er op 4 momenten schoonmaakdiensten gepland. Deze diensten zijn voor extra schoonmaak van de kantine. Deze diensten zijn voor maximaal 4 personen tegelijk. Inplannen gaat op dezelfde manier als een bardienst.

Punten systeem
Net als andere jaren geldt in 2020 het punten systeem. Voor iedere normale dienst ontvang je 2 punten. In totaal moet je in 2020 weer 4 punten behalen. De volledige regeling is terug te vinden op onze website.Hierin staan ook de mogelijkheden beschreven om bardiensten af te kopen.

Nog nooit bardienst gedraaid?
Heb je nog nooit bardienst gedraaid en wil je extra uitleg. Mail dan naar [email protected] en wij zorgen ervoor dat je op weg wordt geholpen.

Nieuwscategorieën Huishoudelijke mededelingen Leden

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo