Inschrijving najaarscompetitie geopend!

19 mei 2021

De KNLTB heeft i.v.m. de huidige coronamaatregelen moeten besluiten om de voorjaarscompetitie voor volwassenen in zijn geheel te verschuiven naar het najaar onder de naam KNLTB competitie 2021. Let op: de jeugd voorjaarscompetitie (Tenniskids en junioren) kan misschien in verkorte vorm nog wel doorgaan en de deelnemers worden daarover nog apart geïnformeerd.

Voor volwassenen geldt dat competitiespelers die zich hadden ingeschreven voor de voorjaarscompetitie met hetzelfde team, aan dezelfde competitiesoort en in dezelfde competitieklasse kunnen spelen in het najaar. Er zal dit najaar wederom niet gespeeld worden om promotie of degradatie, maar nu het belangrijkste: de teams moeten zich wel opnieuw aanmelden voor de najaarscompetitie. Daarnaast kunnen er ook vanaf nu nieuwe teams worden gevormd en aangemeld. Tennis je net of juist weer? Doe mee aan 8&9 Tennis! Heb je geen team, ook dan kan je je inschrijven, we zullen op zoek gaan naar een passend team voor jou.

De jeugdcompetities (Tenniskids en junioren) worden uiteraard ook in het najaar aangeboden en ook daarvoor is ook de inschrijving geopend.

We gaan ervan uit dat we in het najaar onze tennisvaardigheden weer maximaal kunnen inzetten in competitieverband. Dus schrijf je snel, in ieder geval, vóór 4 juni in!

 

Nieuwscategorieën Competitie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052