Je oude racket schenk je aan een goed doel!

30 oktober 2021


 Eén van onze leden, Kees Duivenvoorde, studeert Built Environment aan de Hogeschool van Amsterdam. Via deze weg doet hij graag een oproep om je oude racket te doneren aan een goed doel t.b.v. zijn afstudeerscriptie: 'Afvalstroom van sportartikelen'
Op dit moment belanden veel gebruikte sportartikelen in de vuilnisbak. Daarna worden ze verbrandt en belandt dit als een broeikaswolk in de atmosfeer.
Om de footprint van de sportbranche te verminderen onderzoekt Kees met medestudenten of het materiaal van de tennisrackets opnieuw gebruikt kan worden.

Heb je dus nog een oud of kapotgeslagen tennisracket, doneer deze dan t.b.v. dit onderzoek! Vanaf 1 t/m 21 november a.s. kun je dit racket in de container inleveren op het terras van onze club. Het wordt op deze manier nuttig verwerkt en Kees is er blij mee.

Na het onderzoek en afronding van zijn scriptie, zal Kees ons informeren hoe je als liefhebber van tennis de footprint van onze sport kunt verminderen waardoor wij de wereld schoner kunnen achterlaten voor de nieuwe generaties!

Nieuwscategorieën Leden

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052