Najaarskampioenen, nieuwe wintercompetitie en inschrijving voorjaarscompetitie alweer geopend

12 november 2021


De najaarscompetitie zit er op, 29 teams hebben deelgenomen aan de lang uitgestelde competitie en op een aantal inhaalwedstrijden na zijn alle wedstrijden gespeeld. Hieronder staan de 5 kampioensteams van dit najaar!

  • Dames 1 (woensdagochtend): het team van Mariëlle Beentjes
  • Dames 3 (vrijdagavond): het team van Nina den Ouden
  • Gemengd 1 (13 t/m 17 jaar): het team van Ruben Hakkenberg (op de foto: Quinn van de Graaf, Dyanne Koekkoek, Isa Breggeman, Fiene Mandemakers, Ruben van Niekerk en Ruben Hakkenberg).
  • Jongens 1 (13 t/m 17 jaar): het team van Steven de Groot (op de foto: Lucas Hakkenberg, Steven de Groot, Patrick Visser, Rick Brasser en niet op de foto Ivo Herman).
  • Groen (10 t/m 12 jaar): het team van Dion Bolten (op de foto: Jurre de Groot, Jari Koopman, Dion Bolten, Marijn Ton, Maurits de Groot en Yssel Verlaat).
Deze week is de wintercompetitie ook alweer begonnen met 9 nieuwe teams én is inmiddels de inschrijving voor de voorjaarscompetitie geopend. De vrijdagavondcompetitie wordt vanaf dit voorjaar om de week gespeeld waardoor er meer teams zich op deze avond kunnen inschrijven. Meer informatie over speeldata en competitieaanbod vind je op onze competitiepagina daar staat tevens het aanmeldformulier. Opgeven voor de voorjaarscompetitie kan t/m 23 december, maar stel het niet uit en geef je gezellig op!

Nieuwscategorieën Competitie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo