Nieuwe gezichten nieuws

22 april 2024


We hebben afscheid genomen van bestuursleden Anne Reuver en Annelies Melgers. We gaan ze missen, maar gelukkig zijn er goede opvolgers gevonden!

Annelies is tijdens de ALV van 2018 toegetreden tot het dagelijks bestuur als secretaris van Het Vennewater. Ze kijkt terug op een fijne en zeer leerzame samenwerking met een diversiteit van verschillende persoonlijkheden binnen het bestuur. In 2023 heeft David Koenders de functie overgenomen van Annelies als secretaris en is zij nog 1 jaar aangebleven als algemeen bestuurslid. Annelies heeft mee mogen werken aan diverse projecten zoals de aanleg van de nieuwe tennisbanen, de kidsbaan, de padelbanen en de nieuwe ingang aan de Vennewatersweg. De periode van corona heeft zij ervaren als een zeer intensieve periode, waarin alles anders was, maar waar de club op zeer goede wijze door heen is gekomen met inzet en steun van alle leden. Annelies geeft met veel vertrouwen het TTC (Tennis- en padel Technische commissie) stokje over aan Ingrid Dekker en bedankt iedereen voor het gegeven vertrouwen en samenwerking.

Ook Anne Reuver geeft het stokje over na 7 jaar. Hij heeft als voorzitter van de kantinecommissie samen met het bestuur veel mooie projecten opgezet en opgepakt zoals nieuwe tennis- en padelbanen, nieuwe opzet toegang tot de kantine, cashless betalen, verbouwing van de bar en een mooie jaarlijkse omzet voor de club. Anne was het aanspreekpunt van de kantinecommissie tijdens toernooien, heeft de bar- en keukeninkopen verzorgd en heeft achter de schermen alles geregeld m.b.t. de kantinediensten. Nu is dit allemaal in goede handen bij Sander Laterveer.

Sander is te bereiken via [email protected]
Ingrid via [email protected]

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je ook je bijdrage leveren aan de club, iets doen dat bij jou past?  Stuur een berichtje naar [email protected], dan nemen we contact met je op.

 

 

Nieuwscategorieën Van het bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052