Nieuwe Pro vision banen: renovatie eindfase

26 januari 2020

Vanaf 8 januari 2020 zijn ook de banen 2 en 3 door Antea vrijgegeven voor een inspeelperiode van 3 weken. Alle banen zijn zeer enthousiast ontvangen met hier en daar een paar kleine kanttekeningen.

Omdat de aanleg van baan 3 op het laatste moment verstoord werd door regen, zit het gravel niet volledig tussen de kunstgrasvezels tot op de bodem van de mat. Dit heeft dus meer tijd nodig en een inspeelperiode is dan heel belangrijk. De inspeelperiode wordt gebruikt om vóór de definitieve oplevering van de banen de onderlaag goed ”in te lopen” en verder te kijken wat er nog meer naar boven komt bij het dagelijks gebruik. Baan 3 voldoet dus nog niet geheel aan de eisen, maar hier wordt voor de oplevering zeker nog naar gekeken.

Er kan echt pas iets aan de baan gedaan worden als het minder vochtig is (en dat kan nog wel even duren).  Valt verder nog iets op aan de nieuwe toplaag van onze nieuwe banen? Meld dit dan aan de penningmeester via [email protected], zodat hij deze punten in het voorjaar van 2020 kan meenemen bij de definitieve oplevering en keuring van de banen. PS. Vergeet niet na elke speelbeurt de banen te vegen! Dit is heel erg belangrijk voor de levensduur van de nieuwe ondergrond.

Nieuwscategorieën Huishoudelijke mededelingen Tennisbanen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo