Onze nieuwe voorzitter: Ed van Ingen

19 maart 2023


Afgelopen dinsdag heeft Ed van Ingen (r) tijdens de Algemene Ledenvergadering de voorzittershamer overgenomen van Sybren van Dokkum (l). Sybren heeft een fantastische bijdrage geleverd aan onze vereniging, mooie stappen gemaakt  en we zijn blij met zijn inzet waarvoor hem ontzettend bedanken! 
 
Ed heeft veel zin in zijn nieuwe functie. Hij tennist al 20 jaar met veel plezier bij Het Vennewater en vond dit een goed moment om zich kandidaat te stellen als voorzitter.
"Het is een schitterende vereniging waar gezelligheid hand in hand gaan met sportieve ambities voor de hoog- en iets mindere hoogvliegers. Een vereniging die ruimte geeft aan de leden om samen met elkaar de competitie aan te gaan d.m.v. laddercompetitie, racketavond en KNLTB competitie. Ik ga als voorzitter werken met geweldige mensen zowel in het bestuur als de vele vrijwilligers die op allerlei gebied verenigingswerk doen. Ik woon in Heiloo, heb 2 dochters die er ook zijn opgegroeid en mijn vrouw werkt als praktijkondersteuner bij de Limmer huisartsen."

Heb je tennis- of padelvragen aan de nieuwe voorzitter, dit kan via  [email protected]
 
 

Nieuwscategorieën Van het bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052