Presentatie en notulen Algemene Leden Vergadering van 30 juni jl

16 juli 2021

Tijdens de goed bezochte Algemene Leden Vergadering van 30 juni jl. hebben de aanwezige leden enkele besluiten aangenomen. De ALV werd coronaproof gehouden in sporthal Het Vennewater en startte met een presentatie van de projectgroep, gevolgd door een goede inhoudelijke gedachtewisseling met de aanwezigen.

Naar aanleiding van deze gesprekken zijn de voorstellen verder aangescherpt en voorzien van extra zekerheden. Door een aantal amendementen is een aangepast voorstel tot stand gekomen, waarover door de leden gestemd is. De aangenomen besluiten zijn vastgelegd in de notulen.

Deze genomen besluiten zullen nu verder worden uitgewerkt en in september houden we een informatieavond over de voortgang. Tevens zal dan uiteengezet worden wat de rol van kwartiermaker padel is en lichten we een financieringsplan toe.

De presentatie en notulen van de ALV zijn, na inlog, op de website te vinden onder: ‘Documenten ALV Padel.’ Mochten er vragen zijn, mag je mailen naar Sybren van Dokkum via [email protected]  en hieronder hebben we een paar fimpjes over 'Wat is Padel' ter informatie toegevoegd.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052