Registratie op het park

25 september 2020


In verband met de voortdurende strijd tegen de verspreiding van het coronavirus is door het bestuur besloten dat alle tennissers, kijkers én bezoekende teams op ons park verplicht zijn zich bij binnenkomst te registreren, elke keer wanneer je het park bezoekt. Dit doen we om bij eventuele calamiteiten doelgericht te kunnen handelen. 

Registratie gaat heel gemakkelijk digitaal via het scannen van de QR code op het bord met je mobiel of via het getoonde linkje. Sinds vanmiddag staat hiervoor een bord bij de entree van het terras.

Is het leuk om je te telkens te moeten registreren? Uiteraard niet. Maar het is een kleine moeite en het helpt om elkaar zo veilig mogelijk te houden. Je doet het niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor je mede-tennissers. Alléén leden die vooraf al een baan hebben afgehangen of komen lessen hoeven zich niet te registreren. Hun bezoek staat immers al ergens geregistreerd. Alle andere gebruikers en bezoekers dienen zich dus wel even te registreren. 

Uiteraard worden de gegevens alleen gebruikt om je te kunnen bereiken in geval dit, vanwege corona, noodzakelijk mocht blijken te zijn. 

Namens het bestuur hartelijk dank en we rekenen op jullie begrip.

Nieuwscategorieën Van het bestuur Huishoudelijke mededelingen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052