Sponsor belicht

17 mei 2021


We gaan op onze site regelmatig een sponsor in beeld brengen. Deze keer is het de beurt aan Haardencentrum Alkmaar.  

Hoi, voor de mensen die mij niet kennen stel ik me graag even voor. Ik ben Dave Ouwerkerk, partner van Naomi en vader van Elia, Carice & Rivka. Zeven jaar geleden zijn wij in de Kerkelaan komen wonen en ik ben sinds een jaar of twee lid van TV Het Vennewater. Ik ben ondernemer en oprichter van Haardencentrum Alkmaar. Leverancier en installateur van luxe en exclusieve sfeerverwarming; haarden & kachels. Samen met een team van inmiddels 14 medewerkers zijn wij gespecialiseerd in maatwerkprojecten om en rond de haard.

Op zondagochtend tennis ik vaak met mijn kinderen Elia en Carice. Doordeweeks 's avonds tennis ik juist graag met een leuke club vrienden waarna we wel eens blijven plakken in de kantine. Daar ontstond het plan om een haard te plaatsen. Een gezellige loungeplek rond het vuur waar je lekker kunt samenkomen om na te praten, een voetbalwedstrijd gaat kijken of waar je een beetje kunt lezen.

Dit is hem dan geworden, een makkelijk te bedienen gashaard met een stoer en functioneel meubel dat aansluit bij de bar.  De ombouw van de haard is links en rechts voorzien van nissen met planken. Nu lijkt het mij leuk om deze te vullen met boeken die je ter plekke kunt lezen, mag lenen of wisselen. Oftewel een openbare boekenkast: Take a book, leave a book. Zelf heb ik er vast een paar boeken ingezet waaronder de tennisbijbel: 'Tennis voor Dummies'. Bij deze een oproep aan jullie allen om samen de rest van de vakken te vullen.

Namens Haardencentrum Alkmaar hebben wij dit heel graag gedaan en gesponsord. We vonden het een leuk project om te realiseren en ik wens jullie, zodra het weer mag, veel gezellige momenten rond de haard!

Groet,

Dave Ouwerkerk

Nieuwscategorieën Sponsors

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052