Sponsor belicht: Kinderfysiotherapiepraktijk Nelissen

23 juli 2021


Via deze weg wil ik mijzelf graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Linda Andriessen- Nelissen en trotse praktijkeigenaresse van Kinderfysiotherapiepraktijk Nelissen gevestigd in Heiloo, Limmen en Uitgeest. Ouders kunnen bij ons terecht met vragen over de ontwikkeling van hun dochter of zoon in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. De kinderfysiotherapeut zorgt ervoor dat de kinderen zich zo ontspannen mogelijk, met veel zelfvertrouwen en plezier bewegen en ontwikkelen. Dit kan alleen maar tot stand komen in samenwerking met ouders en betrokken instanties zoals verwijzers (o.a. huisarts, jeugdarts, kinderarts etc.), zorgverleners, school, sportverenigingen etc. zodat iedere hulpvraag van de ouder(s) en/of het kind zo snel mogelijk kan worden behaald! 
De kinderfysiotherapeut werkt met veel passie, inzet en plezier om de gezinnen zo goed en zo snel mogelijk te kunnen helpen en bij te staan. Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website www.kinderfysionelissen.nl.

Naast mijn werk als kinderfysiotherapeut woon ik in Alkmaar samen met mijn man en twee kleine mannetjes. Ik ben opgegroeid in Heiloo en als jong meisje van 6 jaar ben ik gaan tennissen bij het TV Het Vennewater. Jarenlang ben ik met plezier lid geweest bij TV Het Vennewater en heb ik getennist in Heiloo, maar sinds ik in Alkmaar woon speel ik bij TC Zeswielen.

Vanwege mijn geschiedenis met Het Vennewater vond ik het dan ook een enorme leuke eer om sponsor te worden van deze prachtige vereniging! Ook bij het Tannes Jeugdtoernooi waren wij afgelopen week te vinden om de jongens en meiden klaar te stomen voor de wedstrijd of een inloopspreekuur te verzorgen als ze onverhoopt een sportblessure hadden opgelopen.

Als je vragen hebt over je zoon of dochter kun je ons altijd bellen of mailen!

Onze gegevens zijn:
Kinderfysiotherapie Nelissen
www.kinderfysionelissen.nl
0651644024

Nieuwscategorieën Sponsors

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052