Sponsor Sporthuis Johan Jansen stelt zich graag aan je voor

05 maart 2022


Wij zijn Manon Niesten (ontbreekt op foto), Marc Niesten (r) en Paul Zeeman (l) van Sporthuis Johan Jansen, al bijna 50 jaar dé sportspecialist en functionele sportspeciaalzaak in Heiloo voor sporten als tennis/padel, voetbal, hockey, fitness en running.


Omdat wij een grote affiniteit hebben met tennis, zijn wij trotse sponsor van TV Het Vennewater. Wij leveren de tennisballen voor de competitie en trainingen, en elk lid van TV Het Vennewater ontvangt bij Sporthuis Johan Jansen 10% korting op zijn/haar tennisaankopen.
Ook zijn wij autoriteit op het gebied van het bespannen van tennisrackets en hebben wij van bijna alle rackets een tester beschikbaar, zodat je altijd een goede keuze kan maken. Wij kunnen bijna altijd 24 uurs bespan-service bieden en maken gebruik van onze nieuwe geavanceerde bespanningsmeter. Een goede bespanning is heel belangrijk, want dat kan blessures voorkomen en verhoogt de speelvreugde!

Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in het leveren en het bedrukken van sport- en bedrijfskleding voor verenigingen, scholen, evenementen en open dagen. Wij zijn enorm trots samen te werken met zoveel enthousiaste sportverenigingen in Heiloo en omstreken!
Wij zijn dagelijks bereikbaar via [email protected] of we zien je graag (van ma t/m zat) in onze winkel aan de Kennemerstraatweg  113. Telefoonnr. 072-5336670.

Nieuwscategorieën Sponsors

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052