TANNES 2021 wederom groot succes!

31 augustus 2021


Het jaarlijkse TANNES toernooi heeft afgelopen week weer op ons park plaatsgevonden met een zeer groot deelnemersveld. Het aantal deelnemers was dusdanig groot dat de commissie alles uit de kast heeft moeten trekken en er zelfs een dag van het toernooi bij onze buren TPC Heiloo is gespeeld.
Met heel veel vrijwilligers van onze vereniging voor het onderhoud van het park, achter de bar en in de TANNES commissie, hebben we onze club weer prachtig op de kaart gezet voor vele tennissers uit de omgeving.
Slagerij Snel heeft er donderdag t/m zaterdag weer voor gezorgd dat het thema Culinair met recht gevoerd kon worden! Wij danken de hoofdsponsor Hopman die al jarenlang het toernooi mogelijk maakt en natuurlijk alle andere sponsoren die ons de kans geven dit toernooi tot in de puntjes te verzorgen. De bar en het terras werden goed gebruikt, er zijn prachtige partijen gespeeld en natuurlijk het allerbelangrijkste: de sfeer was fantastisch!

Dus bij deze ook nog een groot woord van dank aan alle spelers en de commissie die er weer een ontzettend mooi toernooi van hebben gemaakt. We kijken uit naar weer een volgende TANNES Culinair editie in 2022.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052