Corona Update # 8 - Clubhuis weer open vanaf 1 juli 2020!

30 juni 2020


Clubhuis weer open vanaf 1 juli 2020!

Wij zijn blij dat het kabinet de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus per 1 juli 2020 nog verder versoepeld heeft. Nu Mark Rutte het Outbreak Management Team heeft opgeheven, stoppen wij met de Covid-19 app-groep en hebben we nog een paar belangrijke zaken te melden. 

Conform de richtlijnen van NOC*NSF heeft de kantinecommissie de instructies voor clubhuis, kantine en terras tot in de puntjes uitgewerkt. Deze instructies hangen zichtbaar op ons park en hier vind je een beknopte versie. Afgelopen weken was het al weer een feest om op het terras op gepaste afstand van en met elkaar een drankje te mogen drinken, nu mag dat ook onder bepaalde voorwaarden in het clubhuis! Wij vragen iedereen zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygiënemaatregelen te houden voor jezelf, maar ook in het belang van de gezondheid van anderen. Volg de instructies op en houd je aan de regels.

Evenementen 2e helft 2020

Achter de schermen is er door bestuur en onze commissies hard gewerkt aan een mooi tennisprogramma voor jong en oud voor de 2e helft van 2020. Sommige events staan nog in de steigers dus houd onze agenda in de gaten voor actuele informatie. Vergeet ook de racketochtenden, de racketavonden, de enkel- en dubbelladder en jeugdladder niet. We gaan er alsnog een mooi tennisjaar van maken!

 

Evenementen planning (onder voorbehoud van wijzigingen):

 3, 4 & 5 juli: Zomer jeugdtennisweekend     

10 t/m 14 augustus: Pinoccio summer games

22 t/m 30 augustus: Hopman Tannes Culinair

4 september: Tannes Team Training

6 september: Toernooi nieuwe leden & BBQ

6 november: End of Season Tannes

Week 37 – 43: KNLTB Competitie 2020

 

Enquête

Tot slot, binnenkort ontvang je van ons een korte enquête waarin we een paar vragen stellen over (de toekomst van) onze vereniging.

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, kun je contact opnemen via [email protected]

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-22936166 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo