Onze padeltrainers

Onze padeltrainers

Wij hebben een samenwerking met padelschool Potjepadel; dit is een jong enthousiast team van padeltrainers dat op elk niveau padeltechnieken aanleert of verbetert. Potjepadel biedt verschillende lespakketten voor zowel jeugd als volwassen.

 

Koen Zonneveld

Ik ben Koen Zonneveld en ik geef namens Potjepadel padeltraining bij Het Vennewater. Ik heb mijn hele leven getennist, maar toen ik in 2019 kennis maakte met padel merkte ik direct dat padel helemaal mijn sport is. Ik heb tennis en padel nog een tijdje gecombineerd, maar sinds dit jaar heb ik me volledig op padel gericht. In het voorjaar van 2022 ben ik begonnen met het geven van padeltraining. Het leukste daar aan vind ik dat je als trainer ook echt de progressie van je leerlingen ziet. Dat de leerlingen niet alleen plezier hebben maar ook echt beter worden. In mijn lessen begin ik vaak met het aanleren of verbeteren van de techniek van een bepaalde slag. Ook vind ik het belangrijk hoe je een slag kunt toepassen in spelsituaties. Hier besteed ik dan ook veel aandacht aan. Ik ben van mening dat je daar veel plezier uit haalt en het meest van leert. 

Chenaux Jonkhart

Ik ben Chenaux Jonkhart en tennis al sinds 2009 bij TV Het Vennewater. Ik studeer Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast padel, tennis ik ook graag. Ik doe veel mee aan toernooien. Vanaf het moment dat ik in contact kwam met padelschool Potjepadel ging het (padel)balletje rollen en geef ik met veel plezier les. Om padelles te geven op mijn eigen club vind ik extra bijzonder. Ik wil mijn enthousisasme voor padel graag overbrengen. Met de juiste tips en oefeningen kun je padel snel leren. Ik hoop je snel te zien op de padelbaan!  


Padelles

Zin om padellessen te volgen bij TV Het Vennewater? Bekijk dan hier alle mogelijkheden:

 

Padelles

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052