Vrij spelen en training blijft mogelijk! Lees hier hoe jij mag blijven vrij tennissen en lessen

14 oktober 2020

Tenniscompetities stopgezet, maar vrij spelen en training blijft mogelijk!

Jullie hebben vast allemaal de persconferentie van het kabinet van gisteravond gevolgd. Nieuwe strengere maatregelen zijn ingegaan en gelden voorlopig voor de komende 4 weken. Wij respecteren vanzelfsprekend het besluit van de overheid want onze gezondheid staat voorop. Het goede nieuws is dat we mogen blijven tennissen.

Om het aantal reisbewegingen, het sociale verkeer en het aantal contacten tussen mensen te verminderen is het volgende van toepassing op tennis:

  • KNLTB tenniscompetitie 2020 is per direct beëindigd;
  • Vrij spelen is toegestaan, zowel enkel- alsook dubbelspel (ondanks de verspreking van onze premier).
  • De maximale groepsgrootte is 4 personen voor volwassenen vanaf 18 jaar (exclusief trainer);
  • Verlaat na het tennissen direct het park en blijf niet hangen.
  • Geen publiek (ouders, begeleiders en toeschouwers) op het park;
  • Clubhuis, kantine, kleedkamers en terras blijven gesloten (toilet kan gebruikt worden);
  • Het blijft ook mogelijk te trainen binnen de eigen vereniging, zowel binnen (Dors), alsook buiten. Dit betekent dat de tennistrainingen na de herfstvakantie voor jeugd en volwassenen gewoon van start gaan. 
  • Lesgroepen voor volwassenen die groter dan 4 personen zijn verzoeken wij om zelf een schema te maken zodat de maximum groepsgrootte niet overschreden wordt.

  • Onze interne clubladderwedstrijden voor het winterseizoen kunnen vooralsnog niet van start. Er is een wijziging gekomen in de instructies van de KNLTB, waardoor wij nu tot nader order de clubladder toch niet kunnen starten. Houd de website in de gaten, want er volgen wellicht nog nieuwe instructies omdat wij vanuit het Vennewater en Sportconnexions (zij faciliteren onze clubladder) in overleg zijn met de KNLTB hierover.
  • De racketavond & racketochtend mogen helaas toch niet doorgaan. Mocht je hierover vragen hebben kan je terecht bij een van de organisatoren Jan de Waal of Lotty Reuver.

Wij vragen iedereen zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich aan de afspraken en hygiënemaatregelen te houden; voor jezelf, maar ook in het belang van de gezondheid van anderen. Spreek elkaar aan op gedrag, volg de instructies op en hou je aan de regels, dan kunnen wij lekker blijven tennissen.

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, dan kun je contact opnemen via [email protected]

Nieuwscategorieën Van het bestuur Leden

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

072-5335439 (kantine) 06-33818973 (secretaris)

Sportcomplex 'Het Vennewater'

Het Zevenhuizen 54
1852JC Heiloo

KVK-nummer

40634052